Ποιοί είμαστε

Το ProMusic...

ήρθε να φέρει τους μουσικούς, τις μπάντες και τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με το χώρο της μουσικής μαζί και να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα για επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Σου δίνουμε την ευκαιρία να δημιουργήσεις γρήγορα τη μπάντα που πάντα ονειρευόσουν και να βρεις το live stage της περιοχής σου που μπορεί να σας φιλοξενήσει. Οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες μπορούν να διευρύνουν το πελατολόγιό τους και να γίνουν πιο γνωστοί όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο.

Το ProMusic έχοντας δημιουργηθεί από μουσικούς, σας διαβεβαιώνει ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να βρει ο καθένας αυτό που αναζητεί. Το προφίλ έχει δημιουργηθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορεί ο καθένας να προβάλει λεπτομερώς την εμπειρία του, να αναρτήσει φωτογραφίες, βίντεο και ηχογραφήσεις, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να τον γνωρίσουν πιο εύκολα και να επικοινωνήσουν μαζί του.

Οποιεσδήποτε προτάσεις, προσθέσεις ή αλλαγές που θα θέλατε να κάνουμε στην ιστοσελίδα, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο info@promusic.gr